در میان صدها اثر موزه ای موجود در کاخ ملت سعدآباد،سرویس کامل ظروف غذاخوری در اتاق پذیرایی طبقه همکف این موزه هر بازدیدکننده خوش ذوقی را به خود جلب می کند . این ظروف ساخت کارخانه رزنتال آلمان می باشد .
ظرف های رزنتال مورد استقبال خانواده های ثروتمند و سلطنتی قرار می گرفت ، از جمله خانواده پهلوی در ایران ، با توجه به ضیافت و مهمانی که در کاخ داشتند و به سفارش فرح دیبا و دربار ظرف های خاصی را از کارخانه رزنتال خریداری می کردند و به ایران می آوردند .
این ظروف زیبا به سفارش دربار دارای نشان تاج با آبکاری طلا و همچنین حاشیه طلایی می باشد و پشت این ظرف ها مارک مخصوص رزنتال دیده می شود.با این ظروف در جشن 2500 ساله نیز از میهمان های خاص پذیرایی می کردند .
فیلیپ رزنتال در سال 1884 کارخانه چینی سازی را در شهری بنام رزنتال در آلمان تأسیس کرد . با رونق گرفتن محصولات این کارخانه و فروش آن به تمام دنیا مخصوصاً پادشاهان و افراد ثروتمند موجب شد که سفارشات بالا رود و کارخانه توسعه پیدا کند . دیری نگذشت که بدلیل معروف شدن این ظرف آن شهر نیز شهرت پیدا کرد و تبدیل به یک شهر توریستی شد. هم اکنون شامل هتل های زیبا و مکانهای توریستی می باشد. همچنین رزنتال از ظرفهای قدیمی خود یک موزه بزرگ نیز دایر کرده است .
فیلیپ رزنتال به همراه همسرش Maria اولین محصولات سرامیکی خود را طراحی نموده و با توسعه دادن آن طرح ها در طول سال های 1890 الی 1900 موجب تأسیس کارخانه های متعددی شدند .در طی جنگ جهانی دوم رزنتال و خانواده اش آلمان را ترک کردند در آن زمان این کارخانه حدود 1000 نفر کارمند داشت که مشغول کار بودند . بعد از پایان جنگ جهانی دوم خانواده رزنتال به آلمان برگشتند و تجارت و کار خود را با انگیزه ای قوی آغاز کردند و با استقامت و پشت کار فراوان فیلیپ رزنتال امپراطوری پدرش را خیلی بهتر و موفق تر از گذشته باز سازی کرد و ادامه داد .
قطعات هنری رزنتال از جمله صنایع دستی و کریستالش با طرح های کاملاً بی بدیل و زیبا در سرتاسر جهان معروف شد که تمامی آنها با آرم مخصوص خود رزنتال در پشت ظرف مشخص می شوند.
آرشیو