نماينده مردم شاهرود در مجلس شوراي اسلامي: ايران پل پيروزي متفقين در جنگ جهاني دوم بود

نماينده مردم شاهرود در مجلس شوراي اسلامي: ايران پل پيروزي متفقين در جنگ جهاني دوم بود

ايران در زمان جنگ جهاني دوم قبل و بعد از آن به عنوان پل پيروزي متفقين در زمان جنگ جهاني دوم بوده است. به گزارش روابط عمومی مجموعه سعدآباد و به نقل از ميراث آريا(chtn)، نماينده مردم شاهرود در مجلس شوراي اسلامي ايران در ...

  • کد مطلب: 982
  • تاریخ انتشار: پنج‌شنبه 4 شهريور 1389 - 22:43

 

ايران در زمان جنگ جهاني دوم قبل و بعد از آن به عنوان پل پيروزي متفقين در زمان جنگ جهاني دوم بوده است.

به گزارش روابط عمومی مجموعه سعدآباد و به نقل از ميراث آريا(chtn)، نماينده مردم شاهرود در مجلس شوراي اسلامي ايران در همايش بررسي غرامت جنگ جهاني دوم که در مجموعه فرهنگي سعدآباد برگزار شده بود، اظهار داشت: ابتدا بايد سابقه جامعه‌اي که امروز سخن از دموکراسي، مردم سالاري و حقوق بشر مي‌زند، بررسي شود.

کاظم جلالي پيشتاز بودن جمهوري اسلامي ايران را براي احياي پرونده غرامت جنگ جهاني دوم يک پديده مبارک دانست و گفت: پرونده‌هاي زيادي نيز نسبت به دنياي مدعي دموکراسي و مردم سالاري وجود دارد.

وي با اشاره به ساختمان نگه داري سياه پوستان در کشور آفريقا افزود: با وجود اين واقعيات بايد بر گذشته بشريت تأسف خورد.

اين نماينده مجلس با بيان اينکه تلخ ترين حوادث دنيا در مکاني که سخن از دموکراسي مي شود رخ داده است، گفت: در جنگ جهاني دوم بيش از 40 ميليون انسان کشته شده اند.

وي با طرح اين سوال، کساني که بدترين جرم و جنايت را در تاريخ جهان مرتکب شده اند از چه مکتبي متولد شده‌اند؟ گفت: مکتب نجات بخش اسلام از اين فضا مي‌تواند به نحو بسيار مناسبي استفاده کند.

جلالي با بيان اينکه در طول تاريخ به ايران نگاه خيره و وسوسه آميزي داشته‌اند، بيان داشت: در جنگ جهاني دوم سوء استفاده هاي بسياري از اين سرزمين شده است.

وي يکي از تلخ ترين موضوعات تاريخي ايران را جنگ جهاني دوم عنوان کرد و گفت: قحطي ايران از سال 1320 تا 1324 به دليل جمع کردن خوراک و ارزاق کشور ايران توسط کشورهاي متفق و ارسال به اتحاد جوامع شوروي بود.

اين مقام مسئول با بيان اينکه پيش از جنگ جهاني دوم کشورهاي غرب از ايران به عنوان پل در تعامل با کمونيزم و اتحاد شوروي استفاده کردند، افزود: تمام راه‌هاي ايران از جمله راه آسفالت و خط راه آهن براي استفاده اتحاد جوامع شوروي برنامه ريزي شده بود.

جلالي در ادامه اظهار داشت: حتي بندرهاي ايران نيز با نگاه دقيق و در مناطق خاص ساماندهي شده بود.

وي با اشاره به احداث راه آهن و فعاليت‌هاي مطلوب رضاشاه در ايران تصريح کرد: آنچه در اين اقدامات مطلوب مهم است رويکرد حاکم بر اين فعاليت‌ها است.

اين مقام مسئول با بيان اينکه در زمان جنگ جهاني دوم بدترين توهين به ايران شده است، يادآور شد: ايران اصلي ترين نقش را در پيروزي متفقين بازي کرد.

به گفته اين مقام مسئول؛ در کميسيون پيروزي که به منظور تقسيم غنائم تشکيل شده بود مانع از شرکت نماينده ايران دراين کميسيون به بهانه سهم نداشتن ايران در جنگ جهاني دوم شدند.

وي در پايان پيگيري پرونده غرامت جنگ جهاني دوم را عامل مؤثري در رساندن اين پيام به گوش دنيا، فعال کردن جريان رسانه نسبت به اين موضوع، آشنا شدن نسل جديد با تاريخ گذشته و در اختيار گذاشتن فرصتي براي دنيا عنوان کرد.

دسته بندی ها