رویداد موزه هنرهای زیبا به مناسبت گرامیداشت ایران دخت درودی

یک موزه، یک اثر (روایت ایران درودی)

یک موزه، یک اثر (روایت ایران درودی)
  • کد مطلب: 8551
  • تاریخ انتشار: چهارشنبه 11 مهر 1403 - 20:47

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد؛ موزه هنرهای زیبا، عصر روز چهارشنبه 11 مهرماه 1403، به مناسبت بزرگداشت هنرمند فقید، بانو ایران دخت درودی با همکاری مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران و بنیاد ایران دخت درودی میزبان دومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی یک موزه، یک اثر و همچنین افتتاحیه نمایشگاه آثار این هنرمند در بخش گالری شماره 1 سعدآباد، واقع در طبقه همکف این موزه بود.

ایران درودی (1315-1400 یکی از برجسته ترین نقاشان مدرن ایران بود که با آثار بی نظیرش بر مرزهای نقاشی انتزاعی و سوررئالیستی گام نهاد.

درودی با استفاده از رنگهای زنده و پر قدرت تصاویری از چشم اندازهای خیالی طبیعت های اسرار آمیز و رویاهای بی پایان را بر روی بوم خلق میکرد نقاشی های او ترکیبی از احساسات درونی نوستالژی و روایتی شاعرانه از ایران به ویژه خراسان و بیابانهایش بودند که ریشه های عمیق فرهنگی و معنوی این سرزمین را بازتاب می دادند.

درودی در طول زندگی هنری خود با الهام از عناصر طبیعت و چشم اندازهای شگرف ایران جهانهایی از نور و رنگ خلق کرد که در آنها تخیل و واقعیت به زیبایی در هم تنیده میشوند. او از تکنیکهای مختلف نقاشی بهره برد تا مفاهیمی چون گذر زمان جستجوی هویت و معنای زندگی را با بینندگان خود به اشتراک بگذارد. آثار او نمایانگر درکی عمیق از طبیعت و رابطه انسان با آن است و همچنین بازتابی از زنی است که در دنیایی مردسالارانه راه خود را یافته و صدایی قوی برای بیان احساسات و تجربیاتش خلق کرده است.

این نمایشگاه گرامیداشتی است به زندگی و آثار ایران درودی هنرمندی که نه تنها مرزهای نقاشی را شکافت بلکه با قدرت خلاقانه اش به یکی از چهره های نمادین هنر معاصر ایران تبدیل شد. هر بوم او دعوتی است برای سفری به درون جهانهای خیالی و واقعی که در آنها زیبایی و درد رویا و واقعیت با یکدیگر همزیستی دارند.

این رویداد همچنین میزبان اساتیدی همچون، استاد طاها بهبهانی (نقاش و مجسمه‌ساز پیشکسوت)، دکتر سمیه رمضان‌ماهی (عضو هیئت علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره) و با حضور تکتم نعیمی (مدیرعامل موسسه ایران دخت درودی) برگزار شد.