سعدآباد میزبان رویداد سه گام/ این بار تجاری سازی تولیدات چرمی

سعدآباد میزبان رویداد سه گام/ این بار تجاری سازی تولیدات چرمی

پیوند طراحان و تولیدکنندگان چرم دست دوز در تجاری سازی تولیدات چرمی ایرانی با محوریت معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی و همکاری مجموعه سعدآباد در قالب پروژه رویداد ملی سه گام برگزار شد.

  • کد مطلب: 8419
  • تاریخ انتشار: شنبه 8 مهر 1402 - 15:40

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سعدآباد؛ پیوند طراحان و تولیدکنندگان چرم دست دوز در تجاری سازی تولیدات چرمی ایرانی با محوریت معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی و همکاری مجموعه سعدآباد در قالب پروژه رویداد ملی سه گام برگزار شد.

رویداد ملی سه گام رخدادی با هدف پیوند هنرمندان حوزه دست ساخته های چرمی، با استفاده از ظرفیت هنرهای ملی و بومی متناسب با مخاطب امروز ایرانی، با چشم انداز ورود به بازارهای بین المللی و صدور هنر و فرهنگ ایرانی برگزار می شود.

در گام نخست این رویداد که با حضور «مریم جلالی» معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مدیران مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد برگزار شد، آثار منتخب کشوری هنرمندان و دست ساخته های چرمی در گالری سعدآباد، از تاریخ 8 تا 20 مهرماه همزمان با هفته گردشگری، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

جلالی طی مصاحبه ای با خبرگزاری صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: همزمانی هفته گردشگری را با افتتاح این رویداد که معرفی چرم و دست ساخته های چرمی و یک صنعت دیرینه ایرانی، در حوزه صنایع دستی است،به فال نیک می گیریم زیرا که چرم یک صنعت استراتژیک است.  

وی افزود؛ حوزه چرم آبزیان و ماهی ها که تا کنون کمتر به آن توجه می شد و بعضا دور ریخته می شود،   در حال حاضر چرم پوست ماهی یک مزیت برای کشور محسوب می شود و هنرمندان کشور آن را به محصول تبدیل کرده اند. رویداد سه گام توچه تولیدکنندگان، مصرف کنندگان و خلاقان این عرصه را جلب می کند برای اینکه بتوانند یک زنجیره ارزش موثر را تشکیل دهند و این همگرایی خود بسیار حائز اهمیت است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی ادامه داد؛ پایگاه های میراث فرهنگی و کاخ موزه ها،مکان هایی برای نشان دادن هنر پیشین و هنر امروزی هستند. همکاری این پایگاه ها یک تجلی همگرایی و سیاست همگرایی بین سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است زیرا که الان صنعتگران امروز ما بر پایه همان الگوهای آثار موزه ای به تولید محصولات خود می پردازند. بازدیدکنندگان مجموعه سعدآباد و فضای آن برای هنرمندان حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی،یک مزیت محسوب می شود که بتوانند به عنوان یک پایگاه حضور پیدا کنند و هنر خود را معرفی کرده، ریشه های فرهنگی خود را اعلام کنند و این برای ما بسیار اهمیت بسزایی برخوردار است.

جلالی در پایان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری رویداد مشترک با مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد اذعان داشت؛ من از همکاری صمیمانع مدیریت مجموعه سعدآباد و نگاه بلند ویژه ایشان برای پیوند میراث فرهنگی و صنایع دستی با حوزه اقتصادی که منجر به ایجاد اشتغال و درآمد برای کشور است، تقدیر می کنم و این همگرایی بسیار میمون و مبارک است.

نمایشگاه رویداد سه گام تا 20 مهرماه در گالری سعدآباد واقع در ضلع شمالی مجموعه برپا خواهد بود.