وزارت میراث فرهنگی با تمام وجود در کنار مجموعه سعدآباد است

ضرورت استفاده مطلوب از ظرفیت مجموعه سعدآباد در حوزه اقتصادِ فرهنگ/ درآمدهای سعدآباد باید در جهت توسعه این مجموعه هزینه شود/ سعدآباد؛ دارای بیشترین ظرفیت، تنوع و وسعت در حوزه میراث فرهنگی است

ضرورت استفاده مطلوب از ظرفیت مجموعه سعدآباد در حوزه اقتصادِ فرهنگ/ درآمدهای سعدآباد باید در جهت توسعه این مجموعه هزینه شود/ سعدآباد؛ دارای بیشترین ظرفیت، تنوع و وسعت در حوزه میراث فرهنگی است

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه باید به بهترین شکل از ظرفیت مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد در حوزه اقتصادِ فرهنگ بهره‌مند شویم، گفت: احصاء اولویت‌ها و تدوین برنامه زمانی کوتاه مدت برای ایام نوروز ۱۴۰۱، باید در دستورکار قرار گیرد.

  • کد مطلب: 8062
  • تاریخ انتشار: شنبه 21 اسفند 1400 - 11:16

 

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه باید به بهترین شکل از ظرفیت مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد در حوزه اقتصادِ فرهنگ بهره‌مند شویم، گفت: احصاء اولویت‌ها و تدوین برنامه زمانی کوتاه مدت برای ایام نوروز ۱۴۰۱، باید در دستورکار قرار گیرد.

به گزارش روابط‌عمومی مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد، سعید اوحدی با حضور در جلسه شورای مدیران این مجموعه، اظهار داشت: باید به دنبال راهکار برای حل مشکلات و چالش‌های موجود باشیم و انتخاب درست حتما باید با شاخص‌ها و زمینه‌های صحیح همراه باشد تا ما را به اهداف و آرمان‌های ترسیم شده برساند.

وی ادامه داد: مدیران موفق با تدبیر صحیح می‌توانند یک مجموعه را به اهداف عالی برسانند و این تدبیر بر اساس داشته‌ها و ظرفیت‌ها باید مدنظر قرار گیرد چراکه تصمیم‌گیری اشتباه؛ عامل خسارت و زیان است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه این وزارتخانه با تمام وجود در کنار مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد است، عنوان کرد: فعالیت جزیره‌ای معنا ندارد و در مجموعه وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی؛ همانند اعضای یک خانواده نقش‌آفرینی خواهیم کرد و اگر مجموعه سعدآباد مشکلی داشته باشد، به عنوان مشکل تمامی اعضای خانواده وزارتخانه مطرح است و با همفکری به سمت حل مسائل پیش می‌رویم.

ضرورت برنامه ریزی کوتاه مدت در مجموعه سعد آباد برای نوروز

اوحدی افزود: اراده ما نیز بر همین رویه متمرکز شده است و باید حداقل با برنامه‌ریزی کوتاه مدت برای ایام نوروز که مجموعه فعالیت های کاخ افزایش می‌باید و تعداد بالای بازدیدکنندگان را خواهیم داشت، تمهیدات ویژه‌ای اندیشیده شود.

وی با اشاره به اینکه باید اولویت‌بندی داشته باشیم و وزارتخانه نیز هرچه در توان دارد به کار خواهد گرفت تا با نظرات کارشناسی مسائل و دغدغه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد حل شود، افزود: تدوین برنامه زمانی بلندمدت نیز یکی دیگر از موضوعاتی است که باید دستور کار قرار گیرد و برای آن باید چاره‌اندیشی و تدبیر شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر اینکه ظرفیت عظیمی به عنوان مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد در کشور وجود دارد، اظهار داشت: این مجموعه دارای بیشترین ظرفیت، تنوع و وسعت در حوزه میراث فرهنگی است و با دریایی از ظرفیت در بخش موزه‌ها و مخازن روبرو هستیم.

سعدآباد؛ مجموعه‌ای خاص و منحصر به فرد است

اوحدی با بیان اینکه  مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد، مجموعه‌ای خاص و منحصر به فرد و ظرفیت عظیمی است که در اختیار خانواده میراث فرهنگی قرار دارد، خاطرنشان کرد: باید مدل‌های مختلفی که در دنیا در مدیریت چنین مجموعه‌هایی مدنظر قرار گرفته؛ مورد مطالعه قرار گیرد و از بهترین الگوهای مدیریتی در دنیا بهره‌مند شویم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه باید رویداد محور عمل کنیم و از ظرفیت موجود مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد در حوزه اقتصاد فرهنگ به نحوی مطلوب استفاده کنیم، گفت: نکته قابل تأمل این است که چقدر روی اقتصاد فرهنگ مجموعه‌های موزه‌ای بخصوص سعدآباد کار کرده‌ایم تا از این ظرفیت عظیم در حوزه اقتصاد و فرهنگ بهره‌مند شویم؟

استقبال مردم از برگزاری رویدادها در سعدآباد

اوحدی با بیان اینکه باید برای نوروز ۱۴۰۱ برنامه محور عمل کنیم و اقدامات مناسب را در دستور کار قرار دهیم، اظهار داشت: در سعدآباد ۱۱۰ هکتار مساحت، ظرفیت و امکانات داریم و می‌توانیم رویدادهای مختلفی را مدنظر قرار دهیم؛ امروزه در کشورهای مختلف دنیا به بهانه های مختلف، رویداد تعریف می کنند و با تبلیغات درست و مرتبط، شرایطی را به وجود می‌آورند تا در راستای کسب هرچه بیشتر درآمدها و بهره‌مندی از ظرفیت‌ها گام بردارند.

وی با تاکید بر اینکه مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد؛ میراث تاریخی و فرهنگی این کشور و به عنوان یک سرمایه بسیار مهم تلقی می‌شود، یادآور شد: به طور حتم مردم از برگزاری رویدادها در این مجموعه استقبال خواهند کرد اما متاسفانه مخازن را قفل کرده‌ایم و میلیاردها تومان سرمایه که به نسل‌های آینده نیز تعلق دارد در حال از بین رفتن است.

دسته بندی ها