بنام ایزد یکتا
بی تردید کودکان و دنیای معصومانه آنها ، برکت و قوام زندگی و سرمایه های مهم و آتی هرجامعه در جای جای دنیاهستند. آنها برای رشد و بالندگی،نیازهای خودو در بیانی مشخص تر ،حقوقی دارند که باید به درستی به آن پرداخت.
با توجه به جایگاه و نقش بی بدیل خانواده بعنوان اولین اجتماع در بالندگی و شکوفایی شخصیت کودکان، پیش از همه، خودخانواده و سپس جامعه باید این حقوق را به بهترین شکل بشناسند و خود را مکلف به صیانت وپاسداشت آن بدانند.
روز جهانی کودک بهانه ای برای توجه عمیق به دنیای کودکان است برای ورود به این دنیای متفاوت، باید آگاهی های خود رابه بوته فراموشی سپرد و با فضای بی آلایش وپرسشگرکودکانمان همراه شویم.
در سال ۱۹۴۶ میلادی وبعد از جنگ جهانی دوم در اروپا، مجمع عمومی سازمان ملل بهمنظور حمایت از کودکان، سازمانی به نام یونیسف را ایجاد کرد که نخست «انجمن بینالمللی ویژهٔ کودکان سازمان ملل» نام گرفت. در سال ۱۹۵۳، یونیسف یکی از بخشهای دائمی در سازمان ملل متحد گردید و روز ۸ اکتبر روز جهانی کودک نامگذاری شد.
در این راستا و همزمان با روز جهانی کودک در ١٦مهرماه سال جاری، در کنار برنامه های متنوع و فراگیر در موزه های سعدآباد،بمنظور پاسخگویی جدی به نیازهای این گروه سنی، ،فراخور وظایف و مسئولیت خود،با توجه و اهمیت ویژه به کودکان،اقدام به ایجاد واحدی تخصصی با نام [ مرکز بازدید هدفمند کودکان و نوجوانان ] و با رویکرد متفاوت و تخصصی نموده ایم تا هم بتوانیم پاسخگوی ذهن پرسشگر کودکان باشیم و هم فضایی منطبق با دنیای کودکانه آنان برای بهرمندی و شناخت هرچه بیشترشان از هویت تاریخی و فرهنگ غنی کشورکهن وصاحب تمدنمان ، از پنجره و منظر موزه باشیم.
اینجانب ضمن تبریک روز جهانی و هفته ملی کودک به والدین گرامی بعنوان اولین و مهم ترین مربیان دنیای زلال کودکان،از خداوند مهربان توفیق و سلامت آینده سازان کشور عزیزمان را مسئلت می نمایم.
دکتر کیا پارسا
مدیرمجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد
١٦مهرماه١٣٩٧