در بزرگترین سالن موزه اسناد تصویری و نوشتاری از وقایع و رویدادهای مختلف داخلی و خارجی دوره 37 ساله حکومت محمدرضا پهلوی به نمایش درآمده است. این آثار شامل 21 جلد آلبوم نفیس و چندین نسخه سند مکتوب می باشند. از جمله آلبوم های این گالری میتوان به آلبوم یادبود ازدواج محمدرضا پهلوی با فوزیه متعلق به سال 1317 خورشیدی اهدایی کشور مصر و آلبوم بازدید محمدرضا پهلوی و ثریا اسفندیاری از کارخانه مرسدس بنز در سال 1332 اهدایی کشور آلمان اشاره نمود. همچنین در بخش دیگری از این گالری، مجموعه آلبومها و تصاویری از مراسمهای خصوصی و خانوادگی پهلوی به نمایش درآمده است، که از آن جمله می توان به آلبوم ازدواج شهرام پهلوی نیا(پسر اشرف پهلوی)، عقدنامه و تصاویری از ازدواج عبدالرضا پهلوی (برادر ناتنی شاه) و آلبومی از مسافرت تفریحی خانواده پهلوی به سوئیس اشاره نمود.
در میان اسناد نوشتاری این بخش میتوان به سندی دست نوشته اهالی یکی از روستاهای اطراف سعدآباد برای داشتن حق آب رودخانه دربند اشاره کرد. در دوره پهلوی اول و دوم روستاهای متعددی در اطراف سعدآباد قرار داشت، که به واسطه آب رودخانه دربند، به کشاورزی می پرداختند، اما بعدها به دلیل تملک آب رودخانه سعدآباد و غصب آن توسط دربار، مشکلات متعددی برای کشاورزان و محصولات آنها پیش آمد. بر اساس اسناد و شواهد موجود، اهالی روستاهای اطراف برای بهرهبرداری از آب رودخانه در روزهایی از هفته، بارها به دربار نامه مینوشتند؛ یکی از این نامهها، دست نوشتهای از اهالی کوی روشن در سال 1348 می باشد که در این بخش از موزه به نمایش درآمده است.
بر اساس اسناد موجود، در مجموعه کاخ های سعدآباد زمین ها و سالن های ورزشی مختلفی درون کاخ ها و یا به صورت مجزا در محوطه سعدآباد برای ساکنین ایجاد شده بودکه از آن جمله میتوان به زمینهای تنیس، زمین فوتبال، سالن بولینگ و بیلیارد اشاره نمود. در گالری پهلوی دوم سندی مشاهده میشود که در آن به بزرگترین سالن بولینگ و بیلیارد اختصاصی محمدرضا پهلوی در سعدآباد پرداخته است.
کسانی که در سعدآباد ساکن بودند جملگی وابستگان درجه یک محمدرضا پهلوی بودند. از این رو هر یک علاوه بر داشتن کاخی اختصاصی سهمی مشخص نیز از باغ و محوطه آن داشتند و بعضاً کاخ هایشان را با یکدیگر معاوضه و یا معامله می کردند. یکی از این اسناد متعلق به خرید بذر چمن برای کاخ ملکه مادر (تاجالملوک) به متراژ 15000 متر مربع است.