این تالار که مخصوص پذیرایی از میهمانان کمتر از 20 نفر می باشد، توسط فرشی به ابعاد 86 مترمربع، با زمینه سورمه ای رنگ، اثر بی بدیل استادکاران کرمان ( قرن 14 ه.ش) پوشانده شده است. هنرمند خالق این اثر هنری، تار و پود را از پنبه و پُرز آن را پشم انتخاب نموده، سپس سرتاسر فرش را به تصاویری از گل شاه عباسی، برگ های بزرگ ماهی و نقش بنداسلیمی مزین کرده است. به دلیل برگزاری جلسات بسیار رسمی و مهم در این تالار نظیر، برپایی جلسه ای با حضور جیمز ارل کارتر (James Earl Carter) معروف به جیمی کارتر (سی و نهمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا) به تاریخ ۱۰ دی ۱۳۵۶ه.ش پنجره های این بخش نیز همانند تالارهای مجاور به شیشه های ضد گلوله مجهز گردید.
دیوارها این تالار نیز بوسیله پارچه پوشانده شده اند. لوسترها و دیوارکوب های نصب شده، برپایه ی ایده ای اقتباس شده از طرح باغ ورسای فرانسه (ترکیب میوه های کریستالی و آویزهای اشکی) و با انتخاب برنز- کریستال ساخته شده اند.
مجموعه ظروف موجود برروی میز نشان از به کارگیری دو مارک بسیار معتبر، تولیدات کارخانه های چینی رزنتال (آلمان) و کریستال موزر - چکسلواکی (مفتخر به تولید ظروف کریستال بدون سرب برای اولین بار در دنیا) را دارد. سایر اشیاء و آثار هنری مهم موجود در این تالار شامل:
- از مهمترین تابلوی های نقاشی رنگ و روغن قابل مشاهده در این تالار می توان به تصویر پرنده اثر هنرمند فرانسوی قرن بیستم جین پولت (Jean Pollet) و دو تصویر منظره و حیوانات اثر بالتازار پل اومگانک (Balthasar Paul Ommeganck) هنرمند بلژیکی قرن 18 م. که عمده شهرتش به واسطه کشیدن مناظر و حیوانات به ویژه گوسفندان می باشد، اشاره نمود.
- بخشی از مجموعه مجسمه های (پرنده و حیوانات) چینی- سرامیک، ساخت کارگاه بوِاهم (آمریکایی)، اثر ادوارد مارشال بواِهم (Edward Marshall Boehm)و همسرش هلن بواِهم (Helen Boehm) در ویترین های این تالار را به نمایش گذاشته شده اند.
- زنگ غذا ساخته شده از جنس عاج، پیشکشی است از سوی تانوم کیتیکِچورن/نخست وزیر وقت تایلند (Thanom Kittikachorn) که در تاریخ 22 ژوئن 1968م. به محمدرضا پهلوی اهداء گردیده است.
- دو عدد گلدان چینی موجود برروی کنسول های کناری نیز، هدیه ای است از سوی سرلشگر علوی مقدم (شهربانی کل) به مناسبت مراسم ازدواج شهناز پهلوی و اردشیر زاهدی در تاریخ 19/7/1336ه.ش