دکتر ملک زاده در نشست ميراث فرهنگی، ديروز، امروز، فردا درمجموعه سعدآباد پيشنهاد داد:
تشکيل سازمان نظام مهندسی ميراث فرهنگی

دکتر ملک زاده در نشست ميراث فرهنگی، ديروز، امروز، فردا درمجموعه سعدآباد پيشنهاد داد:<br>تشکيل سازمان نظام مهندسی ميراث فرهنگی

معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به اهميت جايگاه ميراث فرهنگي گفت: يکي از مهمترين....

  • کد مطلب: 3273
  • تاریخ انتشار: دوشنبه 20 خرداد 1392 - 09:29

معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به اهميت جايگاه ميراث فرهنگي گفت: يکي از مهمترين موضوعاتي که مي تواند به توسعه و تقويت جايگاه ميراث فرهنگي کمک کند تشکيل سازمان نظام مهندسي ميراث فرهنگي است.

به گزارش روابط عمومی سعدآباد به نقل از ميراث آريا(chtn) دکتر محمد شريف ملک زاده پيش از ظهر امروز با بيان اين مطلب در نشست تخصصي ميراث فرهنگي، ديروز، امروز، فردا که با حضور انديشمندان، پژوهشگران و صاحب نظران حوزه ميراث فرهنگي در تالار حافظيه مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد برگزارشد، افزود: تشکيل اين سازمان نقش مهمي در تثبيت جايگاه ميراث فرهنگي خواهد داشت.

وي با بيان اينکه ميراث فرهنگي افتخار هر ايراني است يادآور شد: هويت بخشي به ميراث فرهنگي براي هر ايراني مي تواند در موضوعات مهم ملي از جمله اشتغال زايي نيز تاثيرگذار باشد.

معاون رييس جمهور با قدرداني از برگزاري اين نشست تخصصي و حضور انديشمندان، اساتيد و پژوهشگران حوزه ميراث فرهنگي افزود: اساتيد و پژوهشگران حوزه ميراث فرهنگي در حقيقت بلندگوي سازمان ميراث فرهنگي هستند، اين افراد مانند شمع روشني هستند که همواره سازمان ميراث فرهنگي از وجود آنها بهره برده است.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با بيان اينکه ميراث فرهنگي بايد در آينده به توسعه پايدار برسد خاطرنشان کرد: آنچه مي تواند به دستيابي اين مهم کمک کند استفاده از کارشناسان مجرب و پژوهشگران و اساتيد برجسته در حوزه ميراث فرهنگي است.

وي با تاکيد بر افزايش فعاليت هاي پژوهشي در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خاطرنشان کرد: به عقيده کارشناسان حوزه ميراث فرهنگي 70 درصد فعاليت ها در سازمان ميراث فرهنگي بايد به پژوهش و 30 درصد به فعاليت هاي اجرايي اختصاص يابد.

دکتر ملک زاده با بيان اينکه بايد به نحو مطلوب از دانش و تجربه اساتيد و پژوهشگران استفاده کرد، يادآور شد: تعامل با بخش هاي خصوصي و NGOها بايد بيش از پيش افزايش يابد.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يکي ديگر از مهمترين اقداماتي که بايد در سازمان ميراث فرهنگي مورد توجه قرار گيرد را تدوين سند راهبردي و تکاملي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري دانست.

اين عضو کابينه دولت دهم در ادامه سخنان خود به موضوع پايگاه هاي جهاني اشاره کرد و افزود: آنچه که مي تواند به پويايي هرچه بيشتر پايگاه هاي جهاني کمک کند تعيين رديف بودجه مستقل است که در اين خصوص ساير دستگاه ها از جمله قوه مقننه نيز مي تواند نقش مهمي ايفا کند.

معاون رييس جمهور اضافه کرد: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري متعلق به 75 ميليون نفر ايراني است بنابراين اعتقاد من بر اين است که آينده اين سازمان بايد روشن باشد و به سياسي کاري متهم نشود.

وي همچنين به موضوع NGOها و نقش آنها در توسعه مفاهيم ميراث فرهنگي اشاره کرد و افزود: ظرف ده روز آينده بايد به گونه اي برنامه ريزي شود که اماکني در اختيار اساتيد و پژوهشگران با تجربه و NGOها براي فعاليت هرچه بيشتر قرار گيرد.

در پايان اين مراسم کيک جشن ربع قرن فعاليت ميراث فرهنگي توسط دکتر ملک زاده و جمعي از پژوهشگران و انديشمندان برش زده شد.

به گزارش ميراث آريا، در پايان اين مراسم دکتر ملک زاده به همراه معاونين و مديران ارشد سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، جمعي از پژوهشگران و اساتيد دانشگاه از نمايشگاه ميراث فرهنگي، ديروز، امروز، فردا بازديد کردند.

دسته بندی ها