همزمان با فرا رسیدن ایام نوروز:
موزه « تاریخ معاصر ایران » در سعدآباد غنی سازی می شود

همزمان با فرا رسیدن ایام نوروز:<br>موزه « تاریخ معاصر ایران » در سعدآباد غنی سازی می شود

همزمان با فرا رسیدن سال نو ، موزه تاریخ معاصر ایران (هنر و مردم ) در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد غنی سازی می شود. به گزارش روابط عمومی مجموعه سعدآباد،خدیجه عمادی با اعلام این خبر گفت: به منظور ارتقاء ...

  • کد مطلب: 2311
  • تاریخ انتشار: شنبه 27 اسفند 1390 - 12:15

همزمان با فرا رسیدن سال نو ، موزه تاریخ معاصر ایران (هنر و مردم ) در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد غنی سازی می شود.

به گزارش روابط عمومی مجموعه سعدآباد،خدیجه عمادی با اعلام این خبر گفت: به منظور ارتقاء سطح محتوایی و غنی سازی موزه تاریخ معاصر،آثار موزه های صنایع دستی معاصر و مردم شناسی به مجموع پوشاک دربار پهلوی و عکسهای معاصر موجود در موزه تاریخ معاصر (هنر و مردم )  الحاق می گردد.

مسئول موزه " تاریخ معاصر ایران " با اشاره به رابطه موضوعی و محتوایی موزه صنایع دستی معاصر و مردم شناسی افزود: در طبقه اول این موزه ، آثار صنایع دستی از هنرمندان برجسته و نامدار ایرانی دوره  معاصر در رشته های مختلف سفال و سرامیک، شیشه گری و رودوزی های سنتی ایران، صنایع هنری چوب مانند منبت، معرق، خاتم، گره چینی و مشبک چوب و همچنین آثار فلزی مانند ملیله سازی و قلمزنی و مشبک فلز به همراه آثار نفیسی از نقاشی های ایرانی از هنرمندان معاصر و بخش هایی از موزه مردم شناسی به نمایش در می آید.

وی ادامه داد: همچنین در طبقه دوم موزه ، اسناد، مدارک و عکس های مربوط به تاریخ معاصر ایران از کودتای 1299 تا پیروزی انقلاب اسلامی به نمایش عموم گذاشته خواهد شد.

گفتنی است ساختمان این موزه اقامتگاه تابستانی شمس، دختر بزرگ پهلوی اول بوده و از سال 1342 تا 1357 از ساختمان كاخ به عنوان موزه اختصاصی خاندان پهلوی و مكاني براي نگهداري اشیاء و ظروف قیمتی و هدایای سلطنتی استفاده می شد.

یادآور می شود پس از پیروزی انقلاب اسلامی از سال 1373 تا 1382 در این مکان موزه پژوهشی مردم شناسی دایر بوده و در بهمن 1388 نیز پس از یک دوره عملیات مرمت و بازسازی بنا، مکان مزبور طی مراسمی با عنوان موزه تاریخ معاصر گشایش یافت تا با گذشت زمان روند تکاملی آن طی گردد.

 

دسته بندی ها