به گزارش روابط عمومی مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد ، طی نشست مدیر مجموعه سعدآباد با جمعی از کارشناسان ارشد و فارغ التحصیلان رشته تاریخ این مجموعه " تدوین طرح مطالعاتی راه اندازی موزه تاریخ معاصر ایران " در راستای عینیت بخشی به تاریخ معاصر ایران و ارتقاء سطح دانش تاریخی علاقمندان و بازدیدکنندگان آغاز شد .
بنا به این گزارش در این نشست ، موضوع تدوین این طرح و راهکارهای اجرایی آن با محوریت " ارتقاء جایگاه موزه های مجموعه سعدآباد از منظر تاریخی" مورد بحث و گفتگو قرار گرفت .
در این جلسه ضمن اشاره به تاریخچه مختصری از وقایع مهم تاریخی درمجموعه سعدآباد ،هدف شمار زیادی از بازدیدکنندگان داخلی و خارجی این مجموعه ، آشنایی با رویدادهای تاریخی که در این مکان به وقوع پیوسته ،دانسته شد و مطرح گردید : با اجرای "طرح موزه تاریخ معاصر ایران" می توان به وقایع تاریخی دوران معاصر از طریق ارائه مدارک و اسناد تاریخی موجود ،فیلم ،عکس و ... تا حدود زیادی عینیت بخشید .
در ادامه این نشست علیرضا مقیمی، مدیر مجموعه سعدآباد ایجاد طرحی مدون برای آینده را در اولویت چشم انداز برنامه های فرهنگی سعدآباد دانست و اظهار داشت : متأسفانه در مجموعه ها ی وسیع با تغییر مدیریت دیدگاه و برنامه های اجرایی نیز تغییر می کند و این به دلیل نبودن طرحی مدون و قالبی تعریف شده برای آینده است .با نگاهی تاریخی و فرهنگی به این مجموعه و ایجاد چشم انداز مناسب می توان با همکاری کلیه کارکنان این مجموعه ،سعدآباد را به موزه تاریخ معاصر ایران تبدیل کرد
مقیمی با بیان این مطلب افزود : عملی شدن این طرح مستلزم تبیین و ترسیم اهداف ،خط مشی ، روشهای اجرا و ترسیم نیازمندیها برای ایجاد موزه تاریخ معاصر ایران در مجموعه سعدآباد می باشد .
وی همچنین ابراز داشت : با تعاریف مناسب و ضوابط تعریف شده ،وقایع و حوادث تاریخی از کودتای سال 1299 و آغاز حکومت تا پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن ماه 1357 ریشه یابی می گردد و به صورت مکتوب و مستند در اختیار بازدیدکنندگان قرار می گیرد. .
در پایان این نشست کارشناسان تاریخ نیز هریک به ارائه نظرات و پیشنهادات پرداختند .