برو
خانه
راهنمای بازدید
اخبار و رویدادها
موزهها
چند رسانه ای
عکس
فیلم
صوت
معرفی سعدآباد
تاریخچه
حوزه مدیریت
مدیر مجموعه
اداره روابط عمومی و امور بین الملل
اداره حراست
اداره یگان حفاظت
اداره فنی و مهندسی
معاون اجرایی
معاون فرهنگی
درباره ما
ارتباط با ما
EN
فا
خانه
راهنمای بازدید
اخبار و رویدادها
موزهها
چند رسانهای
عکس
فیلم
صوت
معرفی سعدآباد
تاریخچه
حوزه مدیریت
مدیر مجموعه
اداره روابط عمومی و امور بین الملل
اداره حراست
اداره یگان حفاظت
اداره فنی و مهندسی
معاون اجرایی
معاون فرهنگی
درباره ما
ارتباط با ما
مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد
Sadabad Cultrual and Historical Complex
EN
فا
فا
EN
خانه
راهنمای بازدید
اخبار و رویدادها
موزه ها
چند رسانه ای
عکس
فیلم
صوت
معرفی سعدآباد
تاریخچه
حوزه مدیریت
مدیر مجموعه
اداره روابط عمومی و امور بین الملل
اداره حراست
اداره یگان حفاظت
معاون اجرایی
معاون فرهنگی
اداره فنی و مهندسی
درباره ما
ارتباط با ما
بررسی سیر تحول استفاده از گیاه سماق در آشپزی و کاربردهای گوناگون آن در ایران و جهان
کد مطلب: 8199
تاریخ انتشار: دوشنبه 10 بهمن 1401 - 14:16
گردآوری، ترجمه و ویرایش: مریم کهزادی، موزه آشپزخانه سلطنتی
مقاله بررسی سیر تحول استفاده از گیاه سماق در آشپزی و کاربردهای گوناگون آن در ایران و جهان
دسته بندی ها
پژوهش