برو
خانه
راهنمای بازدید
اخبار و رویدادها
موزهها
چند رسانه ای
عکس
فیلم
صوت
معرفی سعدآباد
تاریخچه
حوزه مدیریت
مدیر مجموعه
اداره روابط عمومی و امور بین الملل
اداره حراست
اداره یگان حفاظت
اداره فنی و مهندسی
معاون اجرایی
معاون فرهنگی
درباره ما
ارتباط با ما
EN
فا
خانه
راهنمای بازدید
اخبار و رویدادها
موزهها
چند رسانهای
عکس
فیلم
صوت
معرفی سعدآباد
تاریخچه
حوزه مدیریت
مدیر مجموعه
اداره روابط عمومی و امور بین الملل
اداره حراست
اداره یگان حفاظت
اداره فنی و مهندسی
معاون اجرایی
معاون فرهنگی
درباره ما
ارتباط با ما
مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد
Sadabad Cultrual and Historical Complex
EN
فا
فا
EN
خانه
راهنمای بازدید
اخبار و رویدادها
موزه ها
چند رسانه ای
عکس
فیلم
صوت
معرفی سعدآباد
تاریخچه
حوزه مدیریت
مدیر مجموعه
اداره روابط عمومی و امور بین الملل
اداره حراست
اداره یگان حفاظت
معاون اجرایی
معاون فرهنگی
اداره فنی و مهندسی
درباره ما
ارتباط با ما
تاریخ نگاری اجمالی و شناخت جایگاه "خورش" به عنوان غذای اصلی در فرهنگ سفره های ایرانی " مطالعه موردی، نیم نگاهی به منوی غذای دوران پهلوی دوم موجود در موزه آشپزخانه سلطنتی ایران" تهیه و تدوین : مریم کهزادی ( امین اموال موزه آشپزخانه سلطنتی )
کد مطلب: 7923
تاریخ انتشار: شنبه 15 آبان 1400 - 10:09
دسته بندی ها
پژوهش
پژوهش
پژوهش