به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد؛ روز 10 فروردین ماه 1404 سعدآباد و بازارچه صنایع دستی، میزبان مریم جلالی، معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بود، ضمن این بازدید که به منظور بررسی وضعیت غرفه های مستقر در مجموعه سعدآباد و هنرمندان این حوزه حضور هنرمندان در ایام نوروز و رمضان را اینگونه توصیف کرد:
نوروز و رمضان موقع محاسبه، ابتحاج، شادی و موقع تعادل بخشی رابطه خود، خدا و محیط زیست است. بازارچه های صنایع دستی در اماکن میراثی تجلی توجه به فرهنگ و ریشه هاست. سعدآباد برای ما مکانی پر از ایده های تاریخی پر از منابع طبیعی است؛ تا امروز که با بازارچه صنایع دستی و اتصالش با حوزه کسب و کار و معیشت عزت آفرین رونق تازه ای گرفته است. به سهم خودم از از معاونت صنایع دستی در اداه کل میراث استان تهران و هنرمندانی که تولید کالا کردند و از همه مهم تر مدیریت محترم کاخ موزه سعدآباد، جناب آقای دکتر میر که میزبانی رو برای کسایی که میهمان نوروز و رمضان هستند به حد اعلا انجام دادند و تلاش کردند که چشم ها زیبایی ها را ببینند و دستها زیباییها را لمس کنند.
مریم جلالی با اشاره به اینکه حضور هنرمندان صنایع دستی ثمره این وزارت خانه است افزود:
صنایع دستی در کنار میراث فرهنگی و سرمایه های تاریخی ما میتواند قصه و روایتی داشته باشه برای ماندگاری؛ و هر کالای ایرانی، هر جنسی، هر پارچه ایف هر زیوری، هر مینایی، هر سفالی، هر نمدی که از اینجا به خانه ای برده شود، قصه تاریخ، قصه ریشه و قصه میراث فرهنگی را با خود به آن خانه میبرد؛ و ما روایتگر ریشهها و روایتگر تاریخ این کشور هستیم و من فکر میکنم خاطره نوروز 1404 برای کاخ موزه سعدآباد کنار قصهها و روایت صنابع دستی شنیدنی تر و دیدنی تر و ماندنیتر است و ما خانواده بزرگی هستیم، خانواده ای که میراث فرهنگی ریشه آن، گردشگری، تنه آوند و برگ و بار این درخت هستند و صنایع دستی میوه آن.
مریم جلالی ضمن تبریک عید نوروز و ماه مبارک رمضان حضور هنرمندان صنایع دستی از سراسر کشور در مجموعه سعدآباد را فرصتی مبارک شمرد.
این نمایشگاهها در طول ایام نوروزگاه 1404 از درب جنوبی مجموعه سعدآباد (درب زعفرانیه) قابل دسترس و پذیرای علاقمندان به کالا و صنایع دستی ایرانی میباشند.