استاد فرشچیان در محضر عیسی بهادری

استاد فرشچیان در محضر عیسی بهادری
  • کد مطلب: 7364
  • تاریخ انتشار: چهارشنبه 30 مهر 1399 - 09:30

استاد فرشچیان در محضر عیسی بهادری

گرد آورنده :مهناز اسداله

برگرفته از کتاب نگار جاودان نوشته رضایی نبرد

 

بعد از ورود فرشچیان به هنرستان هنرهای زیبای اصفهان،زیر نظر یکی از بزرگترین هنرمندان و طراحان فرش ایران یعنی عیسی بهادری قرار گرفتند . عیسی بهادری در سال 1284شمسی دیده به جهان گشود .(یکی از شاگردان استاد بهادری در مورد ایشان گفته اند :استاد عیسی بهادری شاگرد حسین خان بود.

 اگر بهادری وجود نداشت هنرستان نیز وجود نداشت . آقای بهادری رنسانس هنر در اصفهان بود.ایشان عاشق هنر بودند.)رشته سبک استیل ایرانی را استاد بهادری ایجاد نمود.

(فرشچیان خود درباره استادش عیسی بهدری چنین اعتقاد دارد:استاد بهادری به راستی چهره بزرگی در هنر ایران بود.به ویژه در شیوه طراحی و نقش پردازی قالی .شاید  در طول تاریخ هنر ایران ،به خصوص پس از دوران صفویه کسی را نداشته باشیم که به اندازه استاد بهادری شناخت و آشنایی با طراحی قالی و شیوه های نقش پردازی داشته باشد.

او برای شاگردانش دفتری از دانایی بود و برای نقاشی و آثار هنری ارزش های معنوی و مادی فراوانی  فراهم آورد.)فرشچیان در دوره هنر جویی خود در اصفهان ،بیشتر از همه،متاثر از آموزش و اسلوب عیسی بهادری بود و این آموزه ها ،همواره در طول زندگی حرفه ای اش ،تداوم داشته است.

تلفیق طبیعت سازی و نقوش سنتی سبک یا استیل ایرانی و طرح های بدیع و خلاقانه ،متفاوت دیدن و ساخت و سازها،گرفت و گیرهای مبتکرانه فرشچیان،در آغاز متاثر از سبک و سیره ایشان بود که بعدها با جست وجوی بی وقفه هنرمند و در سطح بین المللی به تکامل رسید.

 

همچنین علاوه بر استادی و مهارت عیسی  بهادری در حرفه نقاشی سنتی، او دارای سجایای پسندیده ای نیز بود که بعدها همین سلوک در رفتار فرشچیان کارگر افتاد و ایشان را به کمال رساند.