همایش و نمایشگاه موزه امیدوار سعدآباد در دانشگاه آزاد اسلامی

همایش و نمایشگاه موزه امیدوار سعدآباد در دانشگاه آزاد اسلامی

در روز سه شنبه 18 آبان ماه، همایش و مراسم تجلیل از برادران امیدوار به همراه نمایشگاه عکس سفرهای این دو برادر، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار گردید.

  • کد مطلب: 4921
  • تاریخ انتشار: سه شنبه 18 آبان 1395 - 12:40

در روز سه شنبه 18 آبان ماه، همایش و مراسم تجلیل از برادران امیدوار به همراه نمایشگاه عکس  سفرهای این دو برادر، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی سعدآباد؛ کرباسچی مسئول موزه برادران امیدوار با بیان این خبر گفت: در راستای نیل به اهداف این موزه مبنی بر همکاری و تعامل با دانشگاهها و موسسسات آموزش عالی و همچنین با هدف ترویج فرهنگ گردشگری و آشنایی با اولین جهانگردان ایرانی، موزه برادران امیدوار مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز اقدام به برپایی این مراسم و نمایشگاه نمود.

بنابراین گزارش این مراسم با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد و دکتر مظاهری رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر تاج مدیر گروه جغرافیا و دکتر بهرامی مدیر گروه تاریخ، در این برنامه به ایراد سخنرانی پرداختند.

در ادامه مراسم فیلمی از سفرهای برادران امیدوار برای حضار پخش گردید و مراسم با سخنرانی عیسی امیدوار و جلسه پرسش و پاسخ ادامه یافت.

در حاشیه مراسم آشنایی و تجلیل از برادران امیدوار، نمایشگاهی از آثار و عکس سفرهای این دو برادر در این دانشکده برپا گردید.

گفتنی است موزه برادران امیدوار اولین موزه گردشگری ایران، در روز جهانی گردشگری در سال 1382 در مجموعه سعد آباد افتتاح گردید .برادران امیدوار ، اولین جهانگردان ایرانی پس از سه سال مطالعه ، در سال 1333 ه.ش با شور و عشق فراوان سفر خود را به منظور دیدن نادیده های جهان، با مبلغی حدود 90 دلار آغاز کردند. آنها با برگزاری نمایشگاه هایی از دستاوردهای سفر به نقاط مختلف دنیا، نوشتن مقالات برای نشریات معتبر جهان و برگزاری سخنرانی در بزرگترین دانشگاههای دنیا،  بقیه هزینه سفرهای خود را تأمین کردند.

عیسی و عبدالله در هفت سال اول سفر خود، چهار قاره را با دو موتورسیکلت یک سیلندر مچلس انگلیس به قدرت cc 500پیمودند و سه سال آخر را با اتومبیلی که کمپانی سیتروئن فرانسه به آنها اهدا کرده بود، مسافرت کردند. حاصل سفر 10 سالۀ آنها به نود و نه کشور از پنج قارۀ جهان، هزاران عکس،  فیلم،  صنایع دستی نقاط مختلف جهان و تعداد زیادی مقالات و تحقیقات علمی می باشد.

@saadabadpalace

 

دسته بندی ها