با پیام " مهربان تر باشیم "

نخستین همایش حفظ گوناگونی زیستی فرهنگی در سعدآباد برگزار شد

نخستین همایش حفظ گوناگونی زیستی فرهنگی در سعدآباد برگزار شد

نخستین همایش حفظ گوناگونی زیستی فرهنگی با همکاری و مشارکت خانه طبیعت گردی ایران و موسسه یاران سرزمین آریا در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد برگزار شد...

  • کد مطلب: 4210
  • تاریخ انتشار: سه شنبه 26 آبان 1394 - 11:26

نخستین همایش حفظ گوناگونی زیستی فرهنگی با همکاری و مشارکت خانه طبیعت گردی ایران و موسسه یاران سرزمین آریا در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجموعه سعدآباد،این همایش با حضور مهندس درویش مدیر کل دفتر آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست،مهندس مشهدی احمدی رئیس اداره محیط زیست طبیعی استان تهران،مهندس پور حسینی معاون دفتر همکاری و توافق های گردشگری و کمیته ملی طبیعت گردی و جمعی از طبیعت گردان و مستند سازان عصر روز یکشنبه 24 آبانماه در سالن اجتماعات کاخ ملت سعدآباد برگزار گردید.

بنا بر این گزارش این همایش با کارگاههای تجربی گوناگونی زیستی فرهنگی در دو بخش آغاز شد. بخش نخست شامل تجربه و کشف شخصی شرکت کنندگان در کاخ موزه ملت و در بخش دوم در برگیرنده تجربه و یاد گیری در باغ و محیط طبیعی مجموعه سعدآباد بود.

در ادامه در محوطه مقابل خانه طبیعت گردی ایران فعالیتهای این مجموعه معرفی و از مسئولین ان قدردانی شد و همچنین به رسم صلح و آشتی با طبیعت و تشویق فرهنگ درختکاری به نام حامیان همایش نهالهایی تقدیم مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد شد و از باغبانان زحمتکش مجموعه قدر دانی گردید.

این همایش در سالن اجتماعات کاخ ملت ادامه داشت فیلم مستند کوتاهی از کارگاههای تجربی گوناگونی زیستی فرهنگی موسسه یاوران سرزمین اریا پخش شد و سپس سخنرانی آقایان پورنگ پورحسینی معاونت محترم دفتر توافق های گردشگری و کمیته ملی طبیعت گردی با موضوع گوناگونی زیستی فرهنگی و بوم گردی،امیر عباس مشهدی احمدی با موضوع حفاظت گوناگونی زیستی و محمد درویش با موضوع "چرا باید به سوی مکتب مدارس جم (جامع محیط زیستی) حرکت کنیم ؟" ارائه شد.

در بخش دیگر محمد احیای مدیر عامل موسسه یاران سرزمین اریا به معرفی طرح آموزش و یادگیری حفظ گوناگونی زیستی فرهنگی پرداخت.اهمیت و ضرورت حفظ گوناگونی زیستی فرهنگی،روش آموزش و یادگیری برای بیشترین تغییر نگرش و رفتار و لزوم تربیت مربی،تسهیل گر به منظور پرورش صلح و مهرورزی به گوناگونی زیستی فرهنگی از فرازهایی از سخنان وی بود.

سپس بخش سوم کارگاه زیستی فرهنگی با نمایش عکس با موضوع باغ،هنر و معماری مجموعه سعدآباد با نمایش نمونه ایی از الگوهای فرهنگی سازگار و هماهنگ با طبیعت ارائه شد.

در پایان عروسکهای صنایع دستی طرح حمایت و حفاظت پایدار محلی از هنر،فرهنگ و طبیعت شهرستان کرمانشاه با توانمند سازی زنان بومی به رسم یادبود به حمایت کنندگان، اساتید و فعالان گوناگونی زیستی فرهنگی اهدا شد.

همچنین نشان مهر ایرانشهر به مهندس درویش مدیر کل دفتر آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست تقدیم شد.

گفتنی است تنبور نوازی،پذیرایی با چای ارگانیک و شیرینی های محلی و سالم ،گرفتن عکس یادبود در برابر "پاپ آپ" از برنامه های این همایش بود.

دسته بندی ها