همزمان با روز جهانی غذا در موزه آشپزخانه سلطنتی سعدآباد/اهمیت گردشگری خوراک در صنعت توریسم
به مناسبت روز جهانی غذا، گفتمان و کارگاه آموزشی نمایشی«آشپزی در طبیعت، ارایه غذای سالم» در موزه آشپزخانه سلطنتی واقع در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سعدآباد؛ به مناسبت روز جهانی غذا مصادف با 16 اکتبر، گفتمان و کارگاه آموزشی نمایشی«آشپزی در طبیعت، ارایه غذای سالم» در موزه آشپزخانه سلطنتی واقع در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد، برگزار شد.
این برنامه که با حضور مدیران مجموعه سعدآباد همراه بود، شامل کارگاه آموزشی آشپزی همراه با سخنرانی دکتر «میرهادی» سرآشپز پیشکسوت، «کرمی» مسئول گردشگری خوراک سمن های میراثی استان تهران و «لطفی» مدیر انجمن موزه داران و مجموعه داران خصوصی و همچنین نماینده اصناف و رستوران داران شمیرانات و انجمن سرآشپزان با استقبال بازدیدکنندگان و علاقمندان به حوزه گردشگری خوراک، برگزار شد.
مجموعه سعدآباد به عنوان یکی از پربازدیدترین سایت های گردشگری کشور همه روزه میزبان تعداد کثیری از گردشگران ایرانی و خارجی است و در این راستا برنامه ریزی در جهت جذب گردشگر در حوزه های تخصصی از جمله آشنایی با گردشگری خوراک از جمله اولویت های اجرایی این مجموعه می باشد.