«علوی» مدیر مجموعه سعدآباد: هنرمندان هنرهای سنتی و صنایع دستی، سعدآباد را خانه خود بدانند/از مشاوره هنرمندان استقبال خواهیم کرد
سید حسین علوی مدیر مجموعه سعدآباد در بازدید از نمایشگاه طراحان لباس هنرهای سنتی، که با حضور معاون محترم صنایع دستی برگزار شد، اعلام کرد: هنرمندان سعدآباد را خانه خود بدانند/ اختصاص ظرفیت های مجموعه سعدآباد به هنرمندان هنرهای سنتی و صنایع دستی از اولویت های ماست.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مجموعه سعدآباد؛ مراسم اختتامیه رویداد ملی سه گام با مشارکت معاونت صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی و مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد، صبح امروز 24 خردادماه، با حضور معاون محترم صنایع دستی و مدیر مجموعه سعدآباد برگزار شد.
این مراسم که در گالری مجموعه سعدآباد برگزار شد، گام سوم این رویداد با عنوان «پیوند طراحان و تولیدکنندگان منسوجات سنتی و صنایع دستی مرتبط در طراحی لباس امروز ایرانی» نام گذاری شده بود و با برگزاری نمایشگاهی از آثار برگزیده طراحان لباس ایرانی با استفاده از هنرهای رودوزی برای صاحبان بخشهای اقتصادی جهت تشویق و ترغیب آنها به استفاده از صنایع دستی در مجموعه های خود، صورت گرفت.
«سید حسین علوی» نیز با شرکت در این نمایشگاه ضمن ابراز خرسندی از نتایج این همکاری مشترک طی مصاحبه ای با شبکه خبر صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد؛ سعدآباد به جز کارویژه موزه داری، چند کارویژه دیگر هم دارد. علاوه بر فضای مفرح و زیرساخت های گردشگری، ماموریت بسیار مهمی نیز در حوزه هنری دارد. این نمایشگاه که از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ ماموریت دیگر وزارتخانه و مجموعه سعدآباد است.
وی ادامه داد: متاسفانه به هنرهای سنتی و صنایع دستی کمتر توجه می شود، حقیر به مدت دو سال توفیق خدمتگزاری برای هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی را داشته ام بنابراین باور قلبی من این است که هنرمندان مخصوصا هنرمندان صنایع دستی باید اینجا را خانه خود بدانند.
علوی افزود: ما در مجموعه سعدآباد ظرفیت های خوبی را برای اختصاص به این امر مهم داریم که باید در اختیار هنرمندان قرار گیرد و اولویت ما برای بهره برداری از این ظرفیت ها، هنرمندان هنرهای سنتی هستند. همچنین ما از مشاوره هنرمندان جهت بهره برداری بهینه از این زیرساخت ها استقبال خواهیم کرد و خواستار این هستیم که حضور خود را در مجموعه سعدآباد توسعه و رونق ببخشند.
علوی در پایان از تلاش فاخر معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی در این زمینه قدردانی نمود و تاکید کرد که اینگونه اقدامات در آینده، در مجموعه سعدآباد توسعه پیدا خواهد کرد و مایه افتخار دولت است که بتواند در این حوزه از هنرمندان حمایت نماید.
بر پایه این خبر پیشتر، افتتاحیه و گام اول این رویداد که شامل بخش های مختلف نمایشگاهی آموزشی و میزهای تخصصی و نشستهای تخصصی بود، در سه گروه از صنایع دستی مرتبط با لباس ایرانی شامل گروه منسوجات سنتی، رودوزیهای سنتی، چاپ های سنتی در گالری مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد به نمایش و داوری گذاشته شد.