تاریخ خبر:جمعه 20 اسفند 1400 - 14:46
کد خبر:8061
اوحدی مطرح کرد؛
وزارت میراث فرهنگی با تمام وجود در کنار مجموعه سعدآباد است/ ضرورت استفاده مطلوب از ظرفیت مجموعه سعدآباد در حوزه اقتصادِ فرهنگ/ درآمدهای سعدآباد باید در جهت توسعه این مجموعه هزینه شود/ سعدآباد؛ دارای بیشترین ظرفیت، تنوع و وسعت در حوزه میراث فرهنگی است

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه باید به بهترین شکل از ظرفیت مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد در حوزه اقتصادِ فرهنگ بهره‌مند شویم، گفت: احصاء اولویت‌ها و تدوین برنامه زمانی کوتاه مدت برای ایام نوروز ۱۴۰۱، باید در دستورکار قرار گیرد.

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد، سعید اوحدی با حضور در جلسه شورای مدیران این مجموعه، اظهار داشت: باید به دنبال راهکار برای حل مشکلات و چالش‌های موجود باشیم و انتخاب درست حتما باید با شاخص‌ها و زمینه‌های صحیح همراه باشد تا ما را به اهداف و آرمان‌های ترسیم شده برساند.

وی ادامه داد: مدیران موفق با تدبیر صحیح می‌توانند یک مجموعه را به اهداف عالی برسانند و این تدبیر بر اساس داشته‌ها و ظرفیت‌ها باید مدنظر قرار گیرد چراکه تصمیم‌گیری اشتباه؛ عامل خسارت و زیان است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه این وزارتخانه با تمام وجود در کنار مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد است، عنوان کرد: فعالیت جزیره‌ای معنا ندارد و در مجموعه وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی؛ همانند اعضای یک خانواده نقش‌آفرینی خواهیم کرد و اگر مجموعه سعدآباد مشکلی داشته باشد، به عنوان مشکل تمامی اعضای خانواده وزارتخانه مطرح است و با همفکری به سمت حل مسائل پیش می‌رویم.

ضرورت برنامه ریزی کوتاه مدت در مجموعه سعد آباد برای نوروز

اوحدی افزود: اراده ما نیز بر همین رویه متمرکز شده است و باید حداقل با برنامه‌ریزی کوتاه مدت برای ایام نوروز که مجموعه فعالیت های کاخ افزایش می‌باید و تعداد بالای بازدیدکنندگان را خواهیم داشت، تمهیدات ویژه‌ای اندیشیده شود.

وی با اشاره به اینکه باید اولویت‌بندی داشته باشیم و وزارتخانه نیز هرچه در توان دارد به کار خواهد گرفت تا با نظرات کارشناسی مسائل و دغدغه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد حل شود، افزود: تدوین برنامه زمانی بلندمدت نیز یکی دیگر از موضوعاتی است که باید دستور کار قرار گیرد و برای آن باید چاره‌اندیشی و تدبیر شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر اینکه ظرفیت عظیمی به عنوان مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد در کشور وجود دارد، اظهار داشت: این مجموعه دارای بیشترین ظرفیت، تنوع و وسعت در حوزه میراث فرهنگی است و با دریایی از ظرفیت در بخش موزه‌ها و مخازن روبرو هستیم.

سعدآباد؛ مجموعه‌ای خاص و منحصر به فرد است

اوحدی با بیان اینکه  مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد، مجموعه‌ای خاص و منحصر به فرد و ظرفیت عظیمی است که در اختیار خانواده میراث فرهنگی قرار دارد، خاطرنشان کرد: باید مدل‌های مختلفی که در دنیا در مدیریت چنین مجموعه‌هایی مدنظر قرار گرفته؛ مورد مطالعه قرار گیرد و از بهترین الگوهای مدیریتی در دنیا بهره‌مند شویم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه باید رویداد محور عمل کنیم و از ظرفیت موجود مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد در حوزه اقتصاد فرهنگ به نحوی مطلوب استفاده کنیم، گفت: نکته قابل تأمل این است که چقدر روی اقتصاد فرهنگ مجموعه‌های موزه‌ای بخصوص سعدآباد کار کرده‌ایم تا از این ظرفیت عظیم در حوزه اقتصاد و فرهنگ بهره‌مند شویم؟

استقبال مردم از برگزاری رویدادها در سعدآباد

اوحدی با بیان اینکه باید برای نوروز ۱۴۰۱ برنامه محور عمل کنیم و اقدامات مناسب را در دستور کار قرار دهیم، اظهار داشت: در سعدآباد ۱۱۰ هکتار مساحت، ظرفیت و امکانات داریم و می‌توانیم رویدادهای مختلفی را مدنظر قرار دهیم؛ امروزه در کشورهای مختلف دنیا به بهانه های مختلف، رویداد تعریف می کنند و با تبلیغات درست و مرتبط، شرایطی را به وجود می‌آورند تا در راستای کسب هرچه بیشتر درآمدها و بهره‌مندی از ظرفیت‌ها گام بردارند.

وی با تاکید بر اینکه مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد؛ میراث تاریخی و فرهنگی این کشور و به عنوان یک سرمایه بسیار مهم تلقی می‌شود، یادآور شد: به طور حتم مردم از برگزاری رویدادها در این مجموعه استقبال خواهند کرد اما متاسفانه مخازن را قفل کرده‌ایم و میلیاردها تومان سرمایه که به نسل‌های آینده نیز تعلق دارد در حال از بین رفتن است.

زیرساخت‌های مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد؛ به سرعت ساماندهی شود

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه باید زیرساخت های مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد، ساماندهی شود، اظهار داشت: دریایی از مخازن ملی و تابلوهای اصیل دوره‌های مختلف در این مجموعه وجود دارد و باید در حوزه هنر و هنرهای تجسمی به بهترین شکل از ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

برون سپاری و نظارت عالیه در مجموعه سعدآباد مدنظر قرار گیرد

اوحدی ادامه داد: باید برون سپاری و نظارت عالیه به عنوان یک راهکار بسیار مهم در مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد مدنظر قرار گیرد و به دلیل نفیس بودن دارایی‌های این مجموعه باید با رعایت ضوابط و پروتکل ها فعالیت‌ها به بهترین شکل پیش برود؛ چرا که امکان دستیابی به ارزش افزوه بسیار بالا با توجه به ظرفیت‌‌های فوق‌العاده این مجموعه وجود دارد.

سعدآباد؛ دارای زیباترین و بهترین امکانات برای برگزاری رویدادها و مناسبت‌ها

وی با اشاره به اینکه همچنین می‌توانید در حوزه موسیقی و برگزاری کنسرت‌ها با لحاظ کردن تدابیر لازم حوزه میراثی در مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد ورود کنیم، بیان کرد: در تمامی کشورهای دنیا از تمامی ظرفیت‌های مجموعه‌های فرهنگی و تاریخی برای درآمدزایی استفاده می‌کنند و باید بدانیم که زیباترین و بهترین امکانات برای برگزاری رویدادها و مناسبت‌های مختلف در مجموعه سعدآباد وجود دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه درآمدهای مجموعه بایددر جهت توسعه هزینه شوند، گفت: تا جایی که ظرفیت‌ها اجازه دهد، علاوه بر درآمدهای خود مجموعه، هر کمکی از دست وزاتخانه برآید، برای اعتلای سعدآباد انجام خواهد شد.