در راهروی کوچک موزه استاد بهزاد اثری بنام "کوزه گر" در ابعاد 5/36×27سانتیمتر باتکنیک آبرنگ و گواش بر روی مقوا موجود می باشد.
در مرکز این اثر مرد کوزه گری را درحال ساختن کوزه با قلمگیری قهوه ای می بینیم که پیراهنی با آستین های تا شده به تن دارد. شالی هم به دور کمربسته وتعداد 7کوزه در کنارش به چشم می خورد که دراشکال انسانی ترسیم شده است.
استاد حسین بهزاد در این اثر به دو گونه چرخه زندگی را به تصویر درآورده :
1-خطوط دورانی برنگ سفید وقرمز که در جلوی سر او به سمت بالا کشیده شده و می تواند نشانی از شور زندگی و عشق باشد، همچنین خطوط دورانی سفید وآبی در جلو وپایین پای وی که می توان گفت سردی زمین را القاء می کند و چرخه ای از نیستی به هستی و بلعکس را یادآور می شود.
2- تبدیل خاک با تصاویر انسانی به کوزه هایی که توسط مرد کوزه گربر روی چرخ کوزه گری ساخته شده و با چهره های انسانی خودنمایی می کنند.
تصویر سازی خاک و کوزه هایی با چهره های انسانی درآثار استاد حسین بهزاد بر گرفته ازتاثیر نگرش خیام به زندگی، در فکرو روح این هنرمند بزرگ نگارگری می باشد.
درآثار زیادی از استاد بهزاد ، شخصی بعنوان ناظر دیده می شود که دراین اثر نیز نیم تنه مردی در سمت چپ تصویربا لباس گشاد وعمامه ای شل بر سر، با قلمگیری مشکی دیده می شود که ناظر بر کارهای این کوزه گراست .
زمینه این اثر،کرم روشن است واستاد بهزاد برای نشان دادن جهت تابش نوردر نقاط مختلف صفحه از رنگ سفید بصورت رقیق و گاها غلیظ وبرجسته استفاده کرده که این خود به نوعی ایجاد پرسپکتیو در کار نموده است.
امضاء استاد حسین بهزاد در پایین و سمت چپ تصویر به تاریخ 4/6/32 دیده می شود.
کارشناس موزه:اعظم دادپاس