دهمین نشست تخصصی خوشنویسی با حضور استاد صندوق آبادی در سعدآباد برگزار شد
دهمین نشست تخصصی خوشنویسی موزه میرعماد با موضوع " نقش هنرهای بصری در سیاه مشق" در روز پنج شنبه 30 دی ماه برگزار گردید.
دهمین نشست تخصصی خوشنویسی موزه میرعماد با موضوع " نقش هنرهای بصری در سیاه مشق" در روز پنج شنبه 30 دی ماه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی سعدآباد؛ این جلسه با آموزش نستعلیق به جمعی از علاقمندان به هنر نستعلیق توسط استاد صندوق آبادی عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران آغاز گردید و سپس با نشست تخصصی خوشنویسی در خصوص نقش هنرهای بصری در سیاه مشق نویسی نستعلیق ادامه یافت.
بنا بر این گزارش در این نشست نمونه های متعدد سیاه مشق هنرمندان و استادان قدیم و جدید، مبانی هنرهای تجسمی مانند نقطه، خط، سطح ، حجم، بافت و... مورد بحث قرار گرفت و خلاقیت حاصل از کشف و شهود هنرمندان گذشته و همچنین ایده پردازی هنرمندان عصر جدید در ترسیم و نمایش انواع ترکیب بندی سیاه مشق ها در نمونه عناصر تصویری مذکور توصیف گردید.
خاطر نشان می گردد دوره های آموزشی و نشست تخصصی خوشنویسی موزه میرعماد از فروردین ماه سال 95 تا کنون اجرا و تا پایان سال نیز ادامه دارد و شرکت در این نشست ها برای عموم آزاد می باشد.
موزه خط و کتابت میرعماد در یکی از بناهای قدیمی مجموعه فرهنگی و تاریخی سعد آباد قرار دارد . بنای موزه احتمالا متعلق به اواخر قرن 13 و اوایل قرن 14 ه.ق است . ساختمان موزه میرعماد در گذشته محل زندگی دو تن از فرزندان محمد رضا پهلوی ( فرحناز و علیرضا ) بود . ساختمان موزه دارای دو طبقه است و با تلفیقی از معماری سنتی ایران و اروپا ساخته شده است که پس از انقلاب تا مدتها بدون استفاده بود تا زمانی که سیاست های سازمان میراث فرهنگی این بنا را محلی برای نمایش آثار خطی مناسب تشخیص داد و در نتیجه با تفکیک بخش های مختلف آن تغییراتی در کل ساختمان به وجود آمد و مرمت آن آغاز گردید .با حذف دیوارهای اضافی و تبدیل بنا به یک فضای مناسب موزه ایی ساختمان تبدیل به موزه خط و کتابت گردید و در سال 1376 ه.ق این موزه با نام بزرگترین استاد خوشنویسی قرن 11 ه.ق میرعماد الحسنی سیفی قزوینی افتتاح گردید .