ارتقاء کمی و کیفی نمایش آثار موزه هنرملل در مجموعه سعدآباد
طی شش ماه موزه هنرملل واقع در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد به استانداردهای مورد نیاز تجهیز و بر آثار نمایشی آن افزوده شد.
به گزارش روابط عمومی سعدآباد؛ مسئول موزه هنرملل با اعلام این خبر گفت...
طی شش ماه موزه هنرملل واقع در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد به استانداردهای مورد نیاز تجهیز و بر آثار نمایشی آن افزوده شد.
به گزارش روابط عمومی سعدآباد؛ مسئول موزه هنرملل با اعلام این خبر گفت: پروژه ارتقاع کمی و کیفی نمایش آثار در این موزه از حدود شش ماه قبل آغاز گردید و فعالیت های عمده ای به منظور هرچه کاملتر نمودن آثار این مجموعه، به روز رسانی اطلاعات و ... در قالب کارگروه های مختلفی از جمله کارگروه ساماندهی (در زمینه بررسی و انتخاب آثارهنری مرتبط با اهداف موزه هنرملل به منظور افزایش تعداد آثار داخل سالن های این بخش)، کارگروه مستندسازی (جهت تهیه عکس و تصاویر مورد نیاز به منظور استفاده در برنامه های مختلف موزه داری)، و کارگروه پژوهشی (انجام تحقیق و پژوهش های لازم برروی کلیه آثار موجود و یا آثار افزوده) صورت پذیرفت.
ضیغم اشاره کرد: درنتیجه انجام فعالیت های هدفمند، هماهنگ و مداوم گروه های فوق الذکر نتایجی از قبیل: تصحیح و تکمیل سیستم نوری سالن های موزه، تعویض کلیه زیرنویس ها به همراه به روزرسانی اطلاعات لازم و همچنین نمایش حدود 100 اثر شامل سبک های متنوع هنری (تابلو و حجم) با افزودن حدود 20 عدد مجسمه و حجم (از متریال های متفاوت) به مجموعه قبلی حاصل گردیده است.
وی اظهار داشت: تغییرات مذکور دراثر کار دقیق و مطالعاتی شش ماهه کلیه کارشناسان و کارکنان مستقر در این موزه بدست آمده است. این فعالیت های هماهنگ و هدفمند موجب شد تا نمایش آثار هنری در سبک ها مختلف و مناطق متنوع جغرافیایی در این موزه امکان پذیر گردد که از آن میان می توان به مجموعه آثار هنرمندان معاصر ایرانی- خارجی (بویژه اروپایی)، مجموعه آثار نمایانگر هنر و فرهنگ مناطق آسیای جنوب شرقی و آفریقا و همچنین تعداد محدودی از آثار متعلق به اقوام مایا اشاره نمود.
گفتنی است موزه هنرملل واقع در زیر زمین کاخ موزه ملت (کاخ تابستانی پهلوی دوم) می باشد. این موزه که تا آن زمان محل گلخانه های کاخ بود در میان سال های 1349-1346 به منظور موزه اختصاصی فرح دیبا، و به دستور وی با همکاری تعدادی از مهندسین خارجی بازسازی شد و روبروی آن سینمای خانوادگی پهلوی تعبیه گردید. این گالری دربرگیرنده آثار خریداری یا اهدایی از سوی هنرمندان ایرانی و خارجی بود. پس از انقلاب اسلامی برای اولین بار در سال 1371 این گالری بعد از انجام تمهیدات لازم جهت بازدید عموم درنظرگرفته شد.