تاریخ خبر:چهارشنبه 22 ارديبهشت 1395 - 15:55
کد خبر:4373
بیست و پنجم اردیبهشت ماه رونمایی می شود:
جدیدترین آثار نگارگری استاد محمود فرشچیان در مجموعه سعدآباد

به مناسبت هفته میراث فرهنگی جدیدترین آثار استاد فرشچیان با نام های " سیمرغ و قاف" و " محیط زیست " روز شنبه برابر با 25 اردیبهشت ماه سال جاری در مجموعه فرهنگی ،تاریخی سعدآباد رونمایی خواهد شد. به گزارش روابط عمومی مجموعه سعدآباد ...

  به  مناسبت  هفته  میراث فرهنگی  جدیدترین  آثار استاد  فرشچیان با نام های  " سیمرغ  و قاف" و " محیط زیست " روز شنبه برابر با 25 اردیبهشت ماه سال جاری در مجموعه فرهنگی ،تاریخی سعدآباد رونمایی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی مجموعه سعدآباد معصومه مبینی مسئول موزه استاد فرشچیان در این خصوص گفت:  مراسم رونمایی از جدیدترین آثار مینیاتور  استاد فرشچیان ،ساعت 10 صبح روز شنبه 25 اردیبهشت ماه در موزه فرشچیان واقع در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد ،با حضور ایشان و دکتر مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری، دکتر بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و گردشگری کشور ،مهندس موسوی مدیر مجموعه فرهنگی،تاریخی سعدآباد و دیگر مسئولین سازمانی و همچنین جمعی از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه رونمایی خواهد شد.  

مبینی افزود: این آثار با تکنیک اکرلیک کار شده اند و نگارگری هر کدام از آنان بیش از شش ماه طول کشیده است.

مسئول موزه استاد فرشچیان در خصوص تابلوی سیمرغ و قاف گفت: در این اثر تعداد زیادی از مرغ ها برای یافتن حقیقت و دیدار با سیمرغ به سمت کوه قاف در حرکت هستند و هدهدی آنان را راهنمایی میکند. نیمی از مرغان در بین راه از بین می روند و تنها سی مرغ به پایان راه می رسند و درمیابند که سیمرغ خود آنان بوده اند. این اثر بیانگر این است که حقیقت همیشه در وجود خود آدم هاست و برای رسیدن به حقیقت باید راه بی نهایت طی کرد.

مبینی درباره تابلوی محیط زیست گفت: در این اثر حیوان درنده ای به تصویر کشیده شده است که قصد آسیب رساندن به سایر حیوانات را دارد و استاد فرشچیان با هدف حمایت از محیط زیست به خلق این اثر پرداخته است.

 خاطر نشان می گردد، استاد محمود فرشچیان ،بزرگ‌ترین نگارگر معاصر کشورمان ، متولد سال 1308 هجری شمسی  می باشد که در اصفهان دیده به جهان گشود. وی از هفت سالگی نزد استاد حاج میرزا آقا امامی شروع به تعلیم گرفتن نمود و در سال 1324 به هنرستان هنرهای زیبا  اصفهان رفت و تحت تعلیم استاد عیسی خان بهادری که خود شاگرد کمال الملک بود، قرار گرفت و با رموز رنگها، ابزار نقاشی و زیر رنگ آشنا شد. استاد در ابتدا از آبرنگ و گواش و از اوایل دهه پنجاه بیشتر از اکریلیک برای خلق آثارش استفاده کرد.

در پایان یادآور می گردد، موزه فرشچیان در سال 1380 در مجموعه سعدآباد افتتاح شد و تا کنون بیش از 70 اثر اصل از این هنرمند فرهیخته را در معرض دید علاقه مندان قرار داده است.