تابلو شيخ صنعان و دختر ترسا در موزه استاد فرشچیان
هر ساله علاقمندان به آثار استاد فرشچیان که بسیاری از آنها برگرفته از ادبیات غنی ایران و یا حکایات مذهبی و قرآنی می باشد جهت بازدید در موزه فرشچیان حضور می یابند.تابلوي "شيخ صنعان و دختر ترسا " که داستان پندآموز منطق الطیر عطار نیشابوری را به تصویر می کشد یکی از آثار موجود در...
هر ساله علاقمندان به آثار استاد فرشچیان که بسیاری از آنها برگرفته از ادبیات غنی ایران و یا حکایات مذهبی و قرآنی می باشد جهت بازدید در موزه فرشچیان حضور می یابند.تابلوي "شيخ صنعان و دختر ترسا " که داستان پندآموز منطق الطیر عطار نیشابوری را به تصویر می کشد یکی از آثار موجود در موزه فرشچیان است که همواره مخاطبان بسیاری را جذب می کند.
تابلوي "شيخ صنعان و دختر ترسا " كه به شيوه قلم گيري توسط محمود فرشچیان در سال 1354 خلق شده در موزه اختصاصی این استاد گرانقدر واقع در مجموعه سعدآباد در معرض نمایش عموم می باشد.در مركز این تابلو ، شخصيت شيخ و دختر ترسا قرار دارد و استاد فرشچيان يكي شدن اين دو شخصيت را با پيچشهاي لباسهايشان نشان ميدهد و اولين گناهي را كه شيخ مرتكب شد که همان خمرنوشي است به زيبايي نشان ميدهد، گناهي كه عقل شيخ را زائل كرد و ناخواسته تن به گناهان ديگر داد. گناهاني كه شايد هيچ گاه در هوشياري به انجامشان تن در نميداد.در ميانه كار پس از چهره شيخ صنعان و دختر ترسا ، چهرههاي همراهان دختر ترسا از يك سو و چهرههاي اندوهگين و ناراحت همراهان شيخ از سوي ديگر به خوبي نمايان است.چهرههايي كه آكنده از درد و غم است. همراهاني كه دست به دامان شيخ و مرشد خود شدهاند و در حالت تضرع و نگراني به شيخ خود مينگرند.
دیگر آثار موزه ها