تاریخ خبر:دوشنبه 9 خرداد 1390 - 16:27
کد خبر:1636
تنديس استاد «علي نصيريان» رونمايي شد

تنديس استاد «علي نصيريان» كه به همت ستاد چهره‌هاي ماندگار ساخته شده، طي مراسمي رونمايي شد. او در اين مراسم پس از رونمايي خطاب به تنديسش گفت: نسبت به خودت غره نشو! به گزارش روابط عمومی مجموعه سعدآباد ، مراسم رونمايي از تنديس «علي نصيريان» صبح امروز با حضور محمود ...

تنديس استاد «علي نصيريان» كه به همت ستاد چهره‌هاي ماندگار ساخته شده، طي مراسمي رونمايي شد. او در اين مراسم پس از رونمايي خطاب به تنديسش گفت: نسبت به خودت غره نشو!

به گزارش روابط عمومی مجموعه سعدآباد ، مراسم رونمايي از تنديس «علي نصيريان» صبح امروز با حضور محمود شالويي مديركل دفتر هنرهاي تجسمي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، عليرضا سجادپور مدير كل اداره نظارت و ارزشيابي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و چهره‌هاي ماندگاري از حوزه‌هاي مختلف به همراه علي نصيريان، داوود رشيدي، محمدعلي كشاورز و ژاله علو در موزه  و سرای چهره‌هاي ماندگار كاخ سعدآباد برگزار شد.

در اين مراسم استاد كشاورز در سخناني اظهار داشت: من هميشه شاگرد مردم سرزمين خودم بوده‌ام و علي نصيريان دوست 40 ساله من است. ما كارمان را از تئاتر شروع كرديم و به نظرم اگر جامعه‌اي بنا باشد پيشرفت كند، بايد تئاترش پيشرفت كند نه تلويزيون و سينماي آن.

كشاورز تصريح كرد: اولين جشنواره تئاتر ايران به همت علي نصيريان برگزار شد و من افتخار مي‌كنم كه شاگردي او را كرده‌ام. من اخلاق و رفتار هنري را از او آموخته‌ام و با اينكه بسيار محبوب است ولي هيچ وقت از محبوبيتش استفاده نكرد. شاخص‌ترين نكته در او براي من نجابت و عشقش به تئاتر است.

به گزارش فارس، داوود رشيدي نيز در سخناني عنوان داشت: علي نصيريان بسيار منظم و جدي است و شخصيت بسيار آرام و افتاده‌اي دارد.

ژاله علو نيز در سخناني گفت: نصيريان همواره به مردم احترام مي‌گذاشت و حتي خاطرم هست سر كار «شيخ بهايي» حدود 17 ساعت و نيم بي‌وقفه كار كرد.

همچنين استاد محمود فرشچيان نيز در سخناني پيرامون علي نصيريان گفت: آقاي نصيريان در سريال «ميوه ممنوعه» اشك من را درآورد. او در كار خود با مهارت و خلوص است و من همواره آثار ايشان را دنبال مي‌كردم.

" سلحشور " رئیس انجمن خوش نویسان ایران نیز " نصیریان " را چهره ماندگار جهان خواند و گفت : نه لب که چشم های او به سبب روحیه دوست داشتنی و متعالی اش همیشه خندان است .

در ادامه اين مراسم ، همايون هاشمي و صباحيان از چهره‌هاي ماندگار درباره شخصيت علي نصيريان سخن گفتند. سجادپور نيز در اين مراسم گفت: سينماي ايران قدرتمند است و قدرت خود را از حضور پيشكسوتان و جوانان تازه نفس گرفته است.

همچنين استاد علي نصيريان نيز در سخناني ضمن قدرداني از برگزاري اين مراسم در سخناني گفت: اينجا حرف‌هايي درباره من زده شد كه مرا به خجالت و شرمندگي فرو برد، چون خودم را لايق اين همه تعريف نمي‌دانم. آنچه مرا به تئاتر آورد، شور و شوق خودم بود و عواطف و احساسات خود را بيان مي‌كردم، منتي بر كسي نيست.

وي ادامه داد: آن زمان ما بسيار دست خالي بوديم و اصلا روزهايي نظير امروز در فكر ما نبود كه روزي برايمان تنديس بسازند و از ما تجليل كنند. شور دروني بود كه ما را وادار به تمرين مي‌كرد. ما حتي براي تمرين تئاتر جا نداشتيم تا سال 1336 كه كم كم شروع كرديم و حتي در جاهايي بليت مجاني به ديگران مي‌داديم، ما منتي بر كسي نداريم.

بازيگر فيلم سينمايي «گاو» در ادامه مراسم رونمايي از تنديسش عنوان داشت: مساله جان و خرد موهبتي است كه خدواند به انسان داده است و دامنه آن به سرزمين علم، هنر و فن‌آوري مي‌رسد و جان را سيراب مي‌كند. هنر است كه حيات و زندگي ما را امانت مي‌بخشد و هنرهاي نمايشي جذابيت‌هاي خاص خود را دارد.

وي در پايان گفت: كار راه اندازي موزه بسيار ارزشمند و ملي است و اميدوارم همه هنرمنداني كه پا به سن گذاشته‌اند سلامت باشند و جشن صد سالگي آنها را جشن بگيريم.

فاضل جمشيدي نيز اشعاري از فريدون مشيري براي حضار خواند و پس از آن تنديس استاد علي نصيريان كه توسط «حميد لنكراني» طراحي و ساخته شده بود، رونمايي شد.

علي نصيريان پس از رونمايي از تنديسش بابت شباهت بسيار با خودش بسيار شگفت زده شد و گفت: كار خيلي خوبي شده و بسيار هنرمندانه است، او خطاب به تنديسش گفت: نسبت به خودت غره نشو!

در پايان مراسم حاضران با اساتيد و تنديس علي نصيريان عكس يادگاري گرفتند.

 

گزارش تصویری